Jordans love and back on track

Jordans love and back on track

Fotografi den 07-03-13 kl. 16.32 #4

Hej med jer. Nogle af Jer kan måske huske mig fra bloggen Golddustandbubbles.dk. Og nu er jeg her altså igen.. Med blog i eget navn, og med portfolie og backstage billede jeg løbende vil opdatere som jeg lavet opgaver.
Udover det, så glæder jeg mig til at dele mine oplevelser og interesser for mode med jer, og håber I vil tage godt i mod mig.. Bloggen er stadig under opbygning, men nu kunne jeg altså ikke holde den skjult længere – så måske vil der efterhånden som dagene går ske et par fine ændringer herinde, men det skader vel heller intet ;-)

   

2 kommentarer

  • Og Gud hvor er jeg glad for at have opdaget at du er tilbage til blogging :) faldt over din Instagram forleden og har lige læst hele dibling igennem :) følger helt sikkert med fra nu af!

    Kh.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordans love and back on track