Dries Van Noten Parfume

Outfit 02

IMG_9972 IMG_9977

Solbriller:H&M Sneakers:Jordans Bukser:Zara Taske: H&M

Jeg elsker at kombinere det rå med det mere feminine for et cool udtryk. Derfor satte jeg mine Jordans sneakers sammen med mine elskede og vildt behagelige Zara trousers her den anden dag. Valgte også en klassisk sort drengehue sammen med mine girly cat-eye solbriller, og så selvfølgelig min nye H&M kæde-taske som jeg har over skulderen konstant for tiden.. Dejligt med brugbare køb!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dries Van Noten Parfume