Outfit 02

The elevator look

IMG_9870

Bukserne er mine yndlings og fra H&M divided til 189 kr. De er i stretch og lavtaljet med en lille lynlås detalje forneden. Farven er i mine øjne perfekt da det kan være svært, at finde et par med den helt rigtige grå farve. Jeg har i løbet af vinteren også fået en ting for dunjakker (det troede jeg aldrig jeg skulle sige) men de er super varme og behagelige og kan give lidt kant til et ellers neutralt outfit.

   

5 kommentarer

 • Ida

  Hvor er tasken fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  glem mit spørgsmål, har set den længere nede på din side ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Haha – ja der står rimlig meget om den når man scroller ned ;) Men ellers tak for dit spørgssmål :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert, lækkert outfit!
  Det er første gang jeg er inde på din blog – fandt den gennem Instagram. Du har en ny fast læser ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit 02