Outfit 04

Outfit 05

IMG_0893
Her har I lige et outfit billede fra Tenerife jeg ikke har fået vist jer. Jeg fandt den populære spanske “Pull & Bear” butik en af dagene vi var ude og gå.  Selvfølgelig fandt jeg lidt derinde, og med hjem kom trøjen og nettet i leoprint som I ser på billedet. Pull & Bear står skrevet på siden af tasken med lyserød neon, og hvis man kigger godt efter kan man  ane et P på siden. For hey, det er altså ikke slut med neon endnu, og vær endelig ikke bange for at gå “all in” ligesom mig med gul neon sweater og neonprint på tasken.. Hvad siger I egentlig? Syntes I det bliver for meget.. Det er selvfølgelig vigtigt at have en grænse for hvor meget neon man kan have i ét look, og sørge for at mikse det med mere neutrale farve for det bedste look, men i det store hele syntes jeg den skrigende farve kan være et godt pift til et ellers casual outfit.

Hvis I skal på ferie til Spanien, så hold øje med Pull & Bear, jeg syntes de har nogle fine ting og til meget overkommerlige priser..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit 04