AfterDRK x NELLY

Outfit 08

IMG_1225 IMG_1227
Dagen idag har stået på arbejde hele dagen. Jeg arbejder med nogle spændende guides for ALT for damerne, og har været klistret til computeren hele dagen. Min veninde spurgte dog om hun ikke lige skulle komme forbi til en kaffe, og det kunne jeg ikke sige nej til, og så er det altid dejligt med lidt afbræk fra arbejdet og nyde god sladder i solen (og blæsten)!
Jeg har mine nye solbriller på, der var nemlig 20 % på Ray Ban solbriller i Magasin sidste weekend, så så mit snit til endelig at få købt et par nye aviator briller, de har været utrolig savnet efter at jeg smed mine gamle væk på Roskilde sidste år. Mine sneakers er fra Topshop.

   

4 kommentarer

 • Isabella

  Hvor er din fine jakke fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Har kigget efter dine jeans i H&M rundt omkring, men synes ikke, at de er til at finde. Ved du, om de stadig forhandles? :-)

  Det er dem til 179,-, ik?

  Super fed blog – opdater gerne oftere! Elsker dine indlæg :-)

  Kh Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Mathilde.
   Jeg ved det faktisk ikke, det er noget tid siden jeg købte dem.. Det er dem til 179 kr jo. (Det er vidst divided)

   Tak – jeg skal gøre mit bedste :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AfterDRK x NELLY