I'm blue da ba dee

Birkenstock, say whaat

kate23
Havde det været for 5 år siden ville jeg ikke engang have overvejet at købe disse sandaler, jeg vil faktisk mene at jeg så meget som ville have svoret at jeg aldrig ville få sådan nogle mormor hyttesko i mit hjem.
Men nu er det jo sådan at man har et standpunkt til man får et nyt, og jeg syntes at disse er noget af det behageligste og mest komfortable fodtøj jeg nogensinde har købt. Tak til Phoebe Philo for at skabe denne trend, jeg er helt overbevist om at mine fødder vil elske mig for det her. Og så hjælper det jo også lidt på det hele at Kate ser ovenud über lækker ud i dem. og kan Kate, så kan vi også…. Eller noget.. Men hvad siger I ? Er i GO GO eller NO NO.. Hvis I ligesom mig er GO GO, så har jeg lige nu en rabatkode til Asos på 20 % – Asos forhandler birkenstock, så det ville jo være at slå to fluer med et smæk. Skriv ASOS-BAZAR i rabatfeltet.
265065

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm blue da ba dee