Orange and a little blue

SKIRT SHORTS SKORTS

IMG_1903
Her får I lige min Zara “nederdel” at se i aktion. Har matchet den med en blåstribet sømandsbluse fra Saint James. Perfekt til at nedtone nederdelen og dermed gøre den mere anvendelig til hverdagsbrug.

   

9 kommentarer

 • Sophie

  Shortene måtte jeg også eje, og din bluse er virkelig fin, hvor køber man Saint James henne i DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det forstår jeg godt! De er nemlig så skønne og overraskende behagelige! Prøv at kig på nuecph.com eller i deres butik på frederiksberg/strøget :-) De skulle gerne have dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cathrine :)
  Tak for hjælpen at str. på nederdelen på instagram. Nu mangler jeg bare at modtage den! Jeg vil lige høre hvordan du har startet din egen dk hjemmeside? hvor og hvordan du har gjort og hvad su giver for den?
  Du kan evt. skrive til min mail, hvis du hellere vil det?
  Vh. Louise Pehrson, loouwho.blogspot.com
  mail: http://www.louisepehrson@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det var da så lidt. Er glad for at jeg kunne hjælpe dig :-) Jeg er sikker på du nok skal blive rigtig glad for den!
   Jeg har købt domæne på one.com, det koster lidt under 500 kr om året mener jeg. Jeg har oprettet bloggen i wordpress, da jeg kender indstillinger her fra min gamle blog, og så også købt et layout hertil jeg har bygget videre på selv..
   Håber du kunne bruge svaret, hav en dejlig dag. KH C

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hvis du syntes det lyder helt uoverskueligt, så prøv at skriv til marc@munksimonsenconsulting.dk han hjalp mig med domæne og layout, og er en super cool fyr :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak skal du have :) det vil jeg da lige overveje! hvordan fik du egentlig dit job som freelance stylist og skribent?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Startede som assistent på ALT for damerne, og derefter har det ene taget det andet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej så også at de søgte her er lille stykke tid siden, men tænkte det var i københavn, og jeg bor 2 timer i tog derfra. Er nemlig lige pt under uddannelse og sidder som design assitstent ved en tøjfirma, men er færdig her til december, også skal jeg jo ud at søge en masse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Lyder også spændende.. Ja det gjorde vi, og der kom to nye søde assistenter hos os i fredags :) Ja det er bare med at søge en hel masse :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange and a little blue