Isabel Marant pour H&M

“I am flattered by this collaboration: H&M works with the best designers and this invitation is an exciting honour,” said Marant. “I aim to create something real, that women want to wear in their everyday lives, with a certain carelessness, which I think is very Parisian: you dress up, but do not pay too much attention and still look sexy. The collection is infused with this kind of easiness and attitude. Everything can be mixed following one’s own instincts: my take on fashion is all about personality.”HM

Det her er uden tvivl den perfekte morgen-nyhed at vågne op til. Det er simpelthen for godt til at være sandt, og det er jeg uden tvivl ikke ene om at syntes, nyheden er allerede ALL over og der skal nok komme stor hype og udsolgte items på INGEN TID. Jeg er fan, og jeg skal allerede spare op NU (!!!)
Kollektionen rammer de udvalgte H&M butikker den 14. november 2013, og selvom Marant er en kvindetøjsdesigner, kan mændene faktisk også glæde sig. Den populære franske modeskaber har også forsøgt sig med en herretøjskollektion. Spændende!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate says it's summer time