Chloé resort 2014

Jabra event på toppen af Købmagergade

collage
collagecollageh
Efter arbejde i går, var jeg blevet inviteret til et intimt event af PencilPR. Det foregik øverst oppe i den hyggeligste københavner lejlighed på Købmagergade. Casa Magnifica kaldte de det vidst. Et ukendt madværksted midt i storbyen med plads til ca. 12 personer. Boris Buono (tidligere Noma-kok og køkkenchef hos Krogs Fiskerestaurant) var vores private kok igennem hele arrangementet og han diskede op med de lækreste retter.
Vi fik en præsentation af Jabra’s nyeste produkter, de har nemlig lavet de sejeste trådløse højtalere og høretelefoner, og DJ Thomas Madvig fortalte ivrigt om hans holdning til produkterne. Det hele lød lidt for godt til at være sandt, men vi fik heldigvis også selv lov til at teste lyd og kvalitet, og specielt høretelefonerne var jeg ekstra begejstret for! Jeg har nemlig altid en frygt for at spille for højt når jeg sidder og høre musik med mit iphone headset i tog/bus i frygt for at folk bliver forstyrret af min musik. Og det nok mest af alt nok fordi jeg ikke selv bryder mig om at sidde ved siden af en der spiller så højt at alle i en omkreds af 3 meter kan høre det. Men heldigvis er disse Jabro høretelefoner (billede3) fuldstændig lydtætte, så jeg kan sidde ligeså tæt jeg vil, midt i den allerværste myldretid og høre al min yndlingsmusik uden at forstyrre nogen som helst! Uh jeg er FAN. Vi var så heldige selv at kunne vælge et produkt, og jeg valgte høretelefonerne i sorte, kan slet ikke vente med at tage dem i brug… Hvis der forresten er nogle der syntes maden og location ser al for skøn ud, så klik ind på Boris hjemmeside, her kan man nemlig booke en aftenen i Casa Magnifica.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chloé resort 2014