NEW IN H&M

SÅ BLEV DET MANDAG

lqJqrpxHvordan starter du din mandag morgen? Min starter altid med at udsætte min alarm mindst to gange, drikke en stor kop kaffe, tage et langt bad og derefter bruge mine yndlings produkter for at give min hud liv og glød igen efter weekendens strabadser.

IMG_0060Derfor syntes jeg faktisk det var oplagt at fortælle jer lidt om mine favorit produkter til ansigtet. Jeg er total skønheds-freak og har yndlingsprodukter til hver del af kroppen, så for at gøre det overskueligt for jer, handler dette indlæg altså kun om ansigtet! Jeg er SUPER kræsen  hvad angår cremer og det er min hud også. Det har været noget af et produkt-helvede at komme frem til den perfekte pleje af min sarte og til tider meget tørre hud. Jeg lider ikke af konstante urenheder, men hvis jeg bruger en creme der ikke lader min hud ånde, kommer de små sataner frem  med det samme. Disse tre produkter lader heldigvis min hud ånde, og jeg vil starte med at fortælle om REN TONIC MOISTURE MIST som jeg faktisk bruger INDEN jeg putter min MAX MOISTURE CONCENTRATE på. Misten har en mild forfriskende duft og ingrediensen hyaluronsyre binder vand til huden. Derfor er den oplagt at spraye på huden inden, således at min serum kan udnyttes optimalt og give min hud alt den fugt den behøver. Når  MOISTURE CONCENTRATE er tørret ind kan den godt stramme lidt på huden, så derfor er det vigtigt at bruge en ansigtcreme bagefter. Jeg bruger SAMPAR Fluide Ultra Hydratant som jeg har fået anbefalet af søde og dygtige Cecilie fra Beautyjunkie.dk som jo udover at blogge om skønhed også arbejder hos ALT for damerne. Jeg er så lykkelig for hun præsenterede mig for dette unikke vidunderprodukt. Udover at flakonen er smuk og produktet ægte parisiansk, så er indholdet altså ligeså. Cremem absorberer hurtigt ind i huden, hvilket jeg syntes er dejligt og smart så jeg kan lægge min make-up lige efter. Konsistensen er tynd og duften med snært af roser. Hårbørsten fra Mason Pearson i baggrunden har egentlig ikke noget med ansigtet at gøre, haha.. Men jeg syntes den er så smuk og så er den altså perfekt mandag morgen til at redde mig ud af min hårkrise, den fordeler nemlig “fedtet” fra håret så det ikke bare klasker sammen i toppen, og så er der intet som lidt hovedsbundmassage til at starte dagen på.

   

5 kommentarer

 • Kathrine

  Hvad bruger du til at rense din hud med?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Kathrine, jeg bruger Ole Henriksens “On the go cleanser” til at rense min hud med. Den er super god og praktisk og så er den fyldt med vitamin C og andre extracts, så den ikke udtørre min hud efter brug. Jeg bruger også en Tonic fra Elisabeth Arden “Combination peaux normales a mixtes” Den er også god til at fjerne make-up og rense huden. Også er den alkohol-fri ! Håber mit svar kunne bruges, god dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Cathrine :-)
  Tak for en rigtig dejlig blog! Dejligt, at du er tilbage i blogverdenen!
  Jeg vil lige høre dig, hvor du køber din Sampar creme?
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvor er du sød!! Tusind tak :-) Den er nu klikket hjem ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN H&M