OUTFIT 12

SØLVBRYLLUP OG SØLV-SANDALER

 photo bd9575d4-e947-4b67-b729-a03728b4c997_zps4ab93223.jpg

 photo 21fa0047-c9e4-4e6d-bedb-86fa388ace3d_zpsad7c5c91.jpgHvis I syntes jeg ser en aaaanelse træt ud på billedet kan jeg undskylde med at jeg har været utrolig tidlig oppe i morges, mine forældre kunne nemlig fejre 25 års bryllupsdag i dag. En hel fantastisk morgen der blev fejret på allerbedste manér og dem der følger mig på Instagram kan også se et fint billede af æresporten. Jeg er lige kommet hjem fra en skøn middag på Chez Bruno på Gammel Kongevej. Havde iført mig mine nye sandaler fra Zara, købt på udsalg ! Jeg har kigget på de sandaler SÅ mange gange og har tit puttet dem i Zaras virtuelle shoppingkurv uden at købe dem, men da de røg ned i pris slog jeg altså til og jeg må sige de er comfy at have på, specielt af en Zara sko at være..

   

5 kommentarer

 • Frederikke

  Hvor er din bluse frA? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Frederikke. Den er fra Zara – og tror måske du kan være så heldig at finde den på udsalg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Øvh, kan ikke finde den – er den trf? Den er så smuk ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Nej skulle den ikke være. Har selv lige kigget, det ser desværre ud til den er udsolgt ! Men tak ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med dit outfit – det er simpelthen så lækkert og elegant!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT 12