Isabel Marant pour H&M

STAY COPENHAGEN

Billedet er fra i fredags hvor jeg var på Stay Copenhagen for at se på lancering af de amerikanse celebrity brands ENC og HOUS der nu er kommet til Skandinavien. Det var helt vildt lækkert vejr og location var lige i øjet med udsigt fra øverste etage samt DJ, bobler og sushi. Jeg tog derhen med tre tidligere assistenter for ALT for damerne og måtte lige klipse et billede af dem så seje som de så ud. Jeg sukkede dybt efter Katrines røde kjole(Zara) samt Lines lyserøde solbriller (Zara).
 photo 5543c242-46b2-4512-b9b3-1c01897bcd15_zps6dcd3256.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabel Marant pour H&M