SØLVBRYLLUP OG SØLV-SANDALER

TRESemmé GIVE-AWAY

IMG_0080Kære læsere. I kan tro jeg har glædet mig til at afholde den allerførste give-away her på min nye blog. Jeg udlodder de 4 lækre produkter fra TRESemmé i ser på billedet ovenover. TRESemmé spurgte mig nemlig om jeg havde lyst til at teste deres nye keratin smooth serie, og det gad jeg da godt. Nu har jeg testet produkterne og jeg er helt vild med resultatet, så derfor er det utrolig fedt også at få lov at udlodde et helt nyt sæt til én af jer. Som pige kan man aldrig få for mange hårprodukter og jeg har altid gået utrolig meget op i at pleje og give mit hår godt med fugt, da jeg dagligt slider på det ved at føntørre og glatte det. Seriens produkter indeholder proteinstoffet keratin,og de er milde nok til at anvende i farvet hår. (thumps up).

DU KAN VINDE:
TRESemmé Keratin Smooth Shampoo – Renser og efterlader håret blødt og medgørligt.
TRESemmé Keratin Smooth Conditioner – Nærer hvert eneste hårstrå. Håret bliver blødt og skinnende og nemt at sætte.
TRESemmé Keratin Smooth Masque – Intensiv hårmaske til kruset hår, duften er virkelig salon-værdig.
TRESemmé Keratin Smooth Oil – Intensiv leave­‐in behandling, der genopretter tørt og ødelagt hår. Er beriget med den fantastiske ingrediens argan-oil (findes også i moroccan oil) der er fuld af nærende vitaminer og antioxidanter.

Samlet værdi pr. sæt er 360 kr.

Sådan vinder du:

 • Følg mig på Bloglovin her
 • Skriv en kommentar i indlægget og del dit bedste hår-tip

Konkurrencen kører til og med lørdag d. 6 juni, hvorefter jeg trækker den heldige vinder.

   

8 kommentarer

 • Majken

  Mit bedste hårtip må være at sove med fletning og ikke bruge en dårlig børste! Det slider nemlig på håret! Håber jeg vinder, kunne virkelig godt bruge dette sæt til at tæmme lokkerne! Fed blog forresten ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg kender desværre ikke et godt hårtip, men mit hår har virkelig brug for en hjælpende hånd, så jeg holder øje med alle de tips du får :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Marie

  Mit bedste hårtip er at bruge hårolie eller spraye hårspray på sin børste hvis man døjer med elektrisk hår. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aman Kaur

  Jeg er på hårolie bølgen og anbefaler hårolie efter bad i vådt hår og så pak håret ind i 5-10 minutters tid eller hvor lang tid man ellers har lyst. Ens hår bliver silkeblødt! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er på ingen måde “hår-ekspert” (øv!), og mit eneste råd er at bruge en god hårolie! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kelly

  Rigtig fin konkurrence!

  Det bedste hårtip jeg har fået og derfor også må viderebringe, er at bruge tørshampoo aftenen inden, i stedet for at komme det i håret om morgenen. Så har tørshampooen nemlig både mulighed for at absorbere alt fedtet mens man sover, men vigtigst for mig så undgår man at håret ser gråt ud som det har tendens til hvis man kommer det i om morgenen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste hår tip er nok at man skal nøjes med at vaske ens hår hver anden dag eller endnu sjældnere. For jo ofter du vasker det jo hurtigere bliver det fedtet, og jo mere du piller ved dit hår i løbet af dagen, jo mere fedtet bliver det – så fingrene væk! Og et andet godt tip er at hvis du har meget langt hår (som jeg selv) så nøjes med at bruge balsam i spidserne. Hvis du bruger det i hele håret, klasker dit hår mere sammen. :-) Ellers så bliver dit hår, ligesom din krop, smuk indefra, så spis masser af vitaminer og lad dit hår få en ugentlig fridag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nice giveaway ….. jeg vil sige mit bedste råd må være at gå til sin frisør hver 3 uge. Få klippet spidserne 1-2 cm for det vil virkelig hjælpe på håret

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØLVBRYLLUP OG SØLV-SANDALER