MARY KATE & ASHLEY OLSEN x BIK BOK

AT være optaget på studie …

 photo IMG_9709_zps2721b2c2.jpg
I går var en dejlig dag, jeg fik nemlig en “tillykke” mail, hvor der stod jeg var kommet ind på min søgte uddannelse. Selvom det var min anden prioritet blev jeg ovenud glad, og glæder mig til at starte og lærer en hel masse nyt ! Nu håber jeg bare jeg kan få det hele til at gå op i en højere enhed med mine andre jobs, som jeg ikke er klar til at give afkald på.. Heldigvis elsker jeg at have gang i masser af projekter, så mon ikke det nok skal lykkedes hvis jeg anskaffer mig en stor fed kalender og holder tungen lige i munden. Sidst men ikke mindst, så håber jeg at jeg også kan sige tillykke til alle Jer andre der også fik svar i går.. Fornemmelsen man får når man kommer ind er helt fantastisk, men ikke destomindre har jeg også prøvet at få afslag, og det er nok en af de værste oplevelser, man føler et nederlag og det er en værre mavepuster. Så derfor kommer her både et “kæmpe tillykke” og et “op på hesten” herfra !

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARY KATE & ASHLEY OLSEN x BIK BOK