AT være optaget på studie ...

Job hos ALT for damerne. Er det dig??

Er du en af dem der ikke kom ind på dit studie, eller søger du måske et praktik job for det næste halve år? I såfald så læs med her: Min tidligere fantastiske chef, Helle Skou, stylist for ALT for damernes, søger akut en assistent, og spurgte om jeg måske kendte nogle. Nu syntes jeg jo selv jeg har nogle helt fantastisk søde og kloge læsere, så mon der er én af jer der har lyst til at arbejde på Egmont det næste halve år? Jeg har selv arbejdet for Helle i et halvt år, og selvom det er job der har lange arbejdsdage og kan give sved på panden, kan jeg med hånden på hjertet sige, at det er mindst ligeså sjovt og lærerigt som det er hårdt ! (jobbet er ulønnet/dog er der frokost+transport betalt) Jeg kan ydermere garanterer jer for, at hvis I gør et rigtig godt stykke arbejde, er chancen for at få en fod indenfor modebranchen bagefter ret stor. Skriv en mail til mig hvis du syntes det lyder interessant, så skal jeg nok sørge for at videresende den. Måske er det dig der kan få lov at deltage i modeshows og spændende events allerede i næste uge… åhåhh ;)

IMG_8819 IMG_8820 IMG_8843

   

7 kommentarer

 • Tak for tippet Cathrine.

  Jeg vil gerne mødes med Helle, så du må meget gerne videresende mig – jeg arbejder som skuespiller og har stor interesse indenfor arbejdet som stylist, så det ville være en fed kombi at arbejde udfra.

  Mvh Simone Lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kære Simone. Jeg sender din mail til Helle med det samme. KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cathrine!
  Tak for at videregive tippet!

  Jeg er meget interesseret og har længe godt kunne tænke mig at være assistent på et magasin. Jeg er nyligt uddannet make-up artist og leder efter forskellige veje til at kunne kombinere dette med modebranchen. Jeg har en blog på http://www.twogirlsoneblog.bloggersdelight.dk sammen med en veninde, hvor vi primært skriver om tøj+mode, beauty-sager, skriver anbefalelser af nye produkter og meget andet.
  Jeg håber du vil tage mig op til overvejelse :)

  Mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Kære Maria,

  Jeg skal nok give info videre ! God aften, KH C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er desværre ikke gammel nok :-(

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Sofie Nielsen

  Hej Cathrine,

  Jeg ved ikke om det er for sent, men jeg er meget interesseret i at komme i kontakt med Helle. Jeg blev fornylig uddannet, som design teknolog og prøver nu vejen, som stylist. Jeg er meget interesseret i at assistere en stylist, så jeg på den måde kan udvikle mig som stylist.
  Håber jeg kan komme i betrækning!

  Mvh Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT være optaget på studie ...