JULIE SANDLAU FAVORITTER

I starten af august er jeg blevet inviteret til stort bryllup. Jeg glæder mig helt vildt, især til at høre et “ja” i kirken og til at se på yndige kjoler og smukke smykker. Derfor er jeg også gået i tænkeboks hvad angår de smykker jeg selv skal have på. Specielt Julie Sandlau er jeg ekstra vild  med fordi hendes design skiller sig ud samtidig med at det er brugbart i hverdagen. Hendes designfilosofi lyder, at hun designer noget som man kunne have fundet i sin bedstemors smykkeskrin. Denne designfilosofi har gjort hendes smykker utrolig populære og Hollywood berømtheder som Reese Witherspoon, Keira Knightley og Gwyneth Paltrow er alle set i hendes design. Hendes smykker er inspireret af naturen, historien og fremmede kulturer, og firmaets logo er et løvblad, som Julie Sandlau fandt på en rejse i fjernøsten. Jeg tager især hatten af for hendes velgørenhedprojekt hvor hun støtter dårligt stillede børn i Vietnam med hendes ”Breaking The Poverty Cycle” smykker.
Skærmbillede 2013-07-25 kl. 10.18.13
Jeg har udvalgt et par af mine favoritter fra hendes hjemmeside, og heldigvis er der udsalg på nogle af hendes pæneste smykker lige netop nu, hvilket jo gør mig endnu mere fristet til at købe noget. Jeg er helt vild med smykke-stacking hvor man bruger flere kæder, armbånd eller ringe samtidig. Og jeg vil let kunne kombinere disse smykker med mine egne, hvilket gør dem endnu mere brugbare. Du kan købe Julie Sandlaus smykker online.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg