CPHFW DAY ONE.

PIXLR

Sådan så jeg ud i går til ALT for damernes Guldknappen-show der blev holdt på Skuespilhuset. Et ganske enkelt outfit, på en rigtig smuk sommerdag. Det var næsten ikke til at holde andet ud i varmen, og fortrød også lidt jeg havde taget lange bukser på. Lige om lidt skal jeg forbi TRESemmé Blow-out bar der holder til ved Nytorv og have nogle dygtige hænder til at fikse mit hår til resten af dagen. SPÆNDENDE..HUSK at I kan følge med på min instagram @cathrine_marie, hvor der helt sikkert vil nok komme nogle billeder op i løbet af dagen.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ready set fashion week