CPHFW DAY ONE.

HAIR BY TRESEMMÉ

 photo IMG_4007_zps4d11235f.jpg
 photo IMG_4015_zps3ededde6.jpg photo IMG_4020_zps1d20535c.jpgHer er lige lidt billederne fra i morges hvor jeg var forbi TRESemmés blow-out bar på Nytorv. Normalt har jeg ALTID glat hår og hader egentlig at have det krøllet, så derfor bruger jeg også glattejern hver dag og kan slet ikke leve uden. Den søde hår-stylist foreslog dog om ikke jeg ville prøve noget anderledes og nyt. Jeg gav hende frie tøjler og her ser I så resultatet. Jeg  skal virkelig skal vænne mig til det føles så stort og puffet, men det var sjovt at prøve en ny frisure !

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW DAY ONE.