LOOK OF THE DAY. TWIST OF BLUE

MY AUGUST FAVORITES

IMG_0526Jeg har netop stiftet bekendskab med Ezzence og deres hjemmeside som er et dansk beautysite. De har et bredt udvalg af lækre produkter fra blandt andet mærker som Youngblood, REN, Ole Henriksen, Embryolisse, Balance Me og Korres. Jeg går op i hvad jeg putter på min hud, da jeg vil allerhelst vil bruge “rene” produkter – altså uden parabener, parfume og diverse tilsatte kemikalier. Derfor vil jeg gerne anbefale de tre produkter på billedet, som jeg er rigtig tosset med:

Embryolisse, “lait-créme concentrate” –  Embryolisse er et fransk apoteker-mærke og et såkaldt kult produkt kendt af makeup artister, modeller samt dermatologer over hele verden. Jeg har læst og hørt så meget om cremen rundt omkring i blogland, i magasiner og på redaktionen, så den skulle selvfølgelig prøves og kan KUN anbefale den og giver hermed tippet videre – for den er virkelig god. Perfekt duft, fedter ikke, og indeholder en unik kombination af vitaminer, fedtsyrer og essentielle næringsstoffer der tilfører huden fugt og holder den i balance. Cremen fungerer perfekt som primer inden min make-up.

Korres “Cleansing & Makeup wipes for face & eyes” –  Det er vigtigt at fjerne sin make-up inden man går i seng og dagen er slut. Noget jeg selv er RET dårlig til og ikke altid priotererer lige højt. Derfor dette produkt!! Wipes gør det nemlig meget mere overskueligt og når de tilmed er fra plejeproduktet Korres som er baseret på naturlige ingredienser hvor alle produkter er udviklet uden syntetiske tilsætningsstoffer såsom mineralske olier, silikoner og parabener. De anvender også medicinske urter som aloe vera og ginseng der har lægende og plejende egenskaber så gør det dem kun endnu mere attraktive.

Balance Me, “Stellar face balm” – Her er produkterne også fri for kunstig parfume og så indeholder den kun naturlige aromaer og rene æteriske olier, der er dyrket på miljørigtig vis. Stort plus i min bog! Stellar face balm er et multifunktionelt produkt og kan eftersigende påføres på tørre steder overalt, lige fra læber og neglebånd til hæle, albuer og ansigt. Har læst mig frem til at nogle også bruger den som vidunderlig fugtgivende maske, som kan sidde hele natten. Selv bruger jeg den bare til læberne, hvilket den fungerer rigtig godt til!

Håber I kunne bruge mine anbefalinger til noget? Jeg elsker at dele ud af råd og erfaringer så håber også det er noget i syntes er sjovt og værd at læse :-)

Skærmbillede 2013-07-15 kl. 14.38.47

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY. TWIST OF BLUE