SUNDAY HANGOVER

ZARA SCOOP. PATCHWORK DENIM

 photo 2347699400_2_5_1_zps9df3c976.jpg photo 2347699400_6_1_1_zps18ba637b.jpg celine_denim
//ET LILLE TIP. I går opdagede jeg tilfældigvis at Zara har sat deres udsalgsvarer yderligere ned på hjemmesiden. Disse Celiné inspirede patchwork bukser var nemlig røget ned på 89 kr. (!) Selvom denim-trenden ikke ser ud til at forsætte, hvis man altså kigger på hvad der er blevet vist på catwalken til efteråret, så syntes jeg nu alligevel der er noget over den uundgåelige og evige klassiker. Denim holder i min optik altid og man kan aldrig have for meget af den blå farve i skabet. Jeg vil matche disse bukser med en klassisk hvid skjorte ligesom modellen på første billede, gå all in på denim-on-denim eller bryde looket med noget læder.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY HANGOVER