READY FOR WINTER - SCARVES

//HOME DECOR

 photo tumblr_ms8q7xIzjP1rqrgswo1_1280_zps04b2be77.jpg

 photo IMG_3349_zps508e32d9.png

 photo IMG_1699_zps89098ea4.png
 photo bookshelfinteriordesigntahu_zpsf4ba9360.jpgÅhhh, så pænt med pænt på … Lige for tiden har jeg totalt bolig indretning på hjernen, så her kommer lige 4 smukke billeder fra 4 fine og smukke hjem. Jeg kunne godt forestille mig, at grunden til min pludselige lyst for en opgradering af  hele min lejlighed, har noget med efterårets begyndelse at gøre – i takt med man begynder at være mere inden døre får man også lyst til at gøre en masse nye ting ved sit hjem. (Jeg gør ihvertfald, og der er ALTID plads til lidt mere pynt og forandring fryder jo, ikke sandt ! ) Jeg har besluttet mig for at tage min lejlighed i små kapitler denne gang – det dersens bolig er jo pisse dyrt!! Og jeg har desværre fundet af at man ikke kan købe BÅDE tøj og interiør i samme måned! (gisp) Nåmen, næste step i mit lejligheds projekt er et lækkert skrivebord, jeg har nemlig et hjørne der ville gøre sig PERFEKT til lige netop dette. Er I også gået helt amok i bolig, eller er det bare mig der skal tage en slapper ?? Hvis I har nogle fede ideer til lækre skriveborde og dertil hørende kontorartikler så læg lige en kommentar, TAKK ;-)

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

READY FOR WINTER - SCARVES