HELLO THERE, HIGH STREET !

I LOVE// DENIM ON DENIM

02Denim Elin Kling
Jeg ved godt jeg næsten LIGE har snakket om den der denim-trend. Men altså, den er jo også alt for lækker og kan godt tåle at blive vist igen. Især mit svenske modeikon Elin Kling formår som altid at mestre trenden til perfektion.

Lige for tiden går rigtig meget af min tid med skole og 2 jobs og der er rigtig mange ting at jonglere rundt med for at få det hele til at hænge sammen, det betyder desværre også at bloggen måske kan blive en smule forsømt i de aller travleste dage! Men jeg skal nok gøre mit bedste for at opdaterer en masse, jeg har ihvertfald konstant bloggen på hjernen, så mon ikke der nok skal blive gjort lidt tid alligevel. Anyways så er denne collage lavet på photoshop. Det er første gang jeg prøver mine Photoshop skills af på bloggen – jeg er nemlig liiige begyndt at lære hele Adobe-pakken på min uddannelse, (wuhu) jeg kan love jer for det er sjovt, spændende samt en smule kompliceret.. Kan slet ikke vente til jeg kan finde ud af mere end bare at beskære, formindske og sætte ind for så jeg helt sikker på der åbner sig en hel ny verden for mig ;-)

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO THERE, HIGH STREET !