PANDORA EVENT

//RAINY WEDNESDAY

rainrain

1. Isabel Marant 2. Topshop 3. Alexa Chung “IT” 4. Rosemunde 5. Vans

Sikke et værre regn og tordenvejr det har været i morges. Heldigvis gør det ikke så meget når man først er kommet indendøre og i læ fra blæst og kulde. Jeg gad rigtig godt have dette sæt på idag. Især de lækre”sweat” glitterbukser fra Rosemunde som passer helt perfekt til en “off-duty” dag som jeg har i dag. Jeg sad og surfede rundt på deres webshop her forleden og blev helt overrasket over hvor mange lækre basic items de har. Godt nok er min yndlings cardigan fra Rosemunde, men måske jeg skulle til at købe noget mere derfra? Hvis du går og leder efter en ny cardigan i en god kvalitet, så kan jeg bestemt anbefale deres 100 % silke cardigans. Jeg har haft min i 4-5 år og den fejler stadigvæk intet. Deres blondebluser og toppe er altså også ret pæne og så er jeg helt vildt med at mikse blondebluser og læderbukser for tiden, må vidst se at få taget et dagens så I er med på hvad jeg mener ;-)

Skærmbillede 2013-07-15 kl. 14.38.47

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PANDORA EVENT