DKNY SPRING 2014 - LOOKS I LIKE

READY FOR WINTER – SCARVES

 photo IMG_0533_zps05d3ef10.jpg photo IMG_0539_zpsd50e46fe.jpg photo IMG_0536_zpse1d0aa4e.jpg
//NEW IN. Jeg er så småt begyndt at lægge sommeren på hylden og gøre klar til at gå efterår og vinter i møde. Både mentalt og beklædningsmæssigt, for som i kan se på billederne, så har jeg fået mig to nye lækre tørklæder i 100 % uld. De er fra Magasins eget mærke og koster 350 kr. stykket. De er SÅ lækre og kvaliteten og designet kunne ligeså godt være fra Acne, så hvis I spørger mig er det virkelig et godt scoop hvis man står og mangler et klassisk og enkelt tørklæde. De fåes i flere farver såsom sort, marineblå, mørkegrå og bordeaux og jeg kommer uden tvivl til at leve i disse to når kulden for alvor møver sig på.

   

6 kommentarer

 • Åh, de ser virkelig lækre ud! Jeg købte hele tre halstørklæder fra Acne sidste vinter, så jeg tror ikke, jeg har brug for flere i år ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Haha hold da op.. Det lyder som en lækker samling :-) Men nej, så går det vidst lige..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er de lækre :-) Ved du om det kommer på webshoppen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   De er nemlig så lækre :-) Jeg ved det desværre ikke, beklager !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  De ser jo helt perfekte ud! Hvad er målene mon? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DKNY SPRING 2014 - LOOKS I LIKE