Lige for tiden..

Kalender anbefaling + Konkurrence

IMG_5429 2

IMG_5430 IMG_5448
Jeg bliver nødt til liiiige at fortælle jer om den her alt for smarte hjemmeside jeg har opdaget. Her kan man nemlig designe sin helt egen kalender, måske I allerede kender til det? Hvis ikke, så syntes jeg I skal læse med ;-)
Jeg har nemlig længe ledt efter en anderledes og praktisk kalender der passer til lige mine behov og som jeg vil elske at åbne og skrive gøremål i, samt have lyst til at tage med mig overalt. I min optik skal en kalender være i god kvalitet, helst ikke ligne alle de andre og må ikke koste en formue. Mange høje krav, haha – hvilket også er grunden til jeg ikke har haft mig en kalender før nu. Inde på hjemmesiden har du mulighed for selv at vælge kalendertype, billeder, tekst, indhold og farver. Jeg har valgt billeder fra min yndlings Céline kampagne med Daria. Jeg elsker de billeder og bliver glad hver gang jeg ser på dem, så selvfølgelig skulle det være dem.

// Men nu til noget helt andet – som faktisk handler om JER – Mine søde læsere, som jeg rigtig gerne vil forkæle lidt. Jeg har nemlig spurgt personligalmanak, om ikke jeg måtte afholde en konkurrence, hvor jeg udlodder et gavekort til en valgfri kalender til én af jer! Vinderen får derfor mulighed for at designe sin egen kalender (man kan bestille sin kalender med den startmåned man ønsker) og gøre den helt til sin egen. Det eneste I skal gøre er at skrive en kommentar i kommentarfeltet og så ville jeg selvfølgelig blive rigtig glad hvis I har lyst til at kigge forbi min FB-gruppe og måske give den et lille like. (Konkurrencen løber til  torsdag d.17 Oktober kl. 10.00, hvorefter vinderen vil blive offentliggjort)

VINDEREN ER TRUKKET OG BLEV MIA EKHOLM ANDERSEN.

   

41 kommentarer

 • Stine Amdisen Hammershøj

  Yay – fed konkurrence ;-)
  Tak for en dejlig blog! Du indspirerer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Marie

  Bruger altid kalenderen på min telefon men den er ikke helt optimal, ville elske selv at vælge hvordan den skulle være :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Hvor er den sej!!! Krydser fingre – gad godt skifte min egen ud!
  God søndag ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eihg den vil jeg gerne vinde! Ville det gøre noget hvis man lavede præcis den samme som dig hvis man blev den heldige vinder? For den er jo herre cool! Og elsker den kampagne så højt<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Haha, hvor er du sød! Og NEJ da! Ville kun være hyggeligt at have den samme som én af jer, og forstår fuldt ud hvis der er andre der også kan lide det billede;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den kunne jeg godt bruge i de travle gymnasieår! Fingers crossed(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin! Sådan en gad jeg da rigtig godt prøve at designe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækker og personlig giveaway! Krydser fingre :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Marie

  Super konkurrence! Jeg elsker kalendere og kan bruge laaaang tid hvert år på at udvælge den helt rigtige, så det kunne være fedt at få lov at designe min helt egen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har jeg aldrig hørt om, men det er da bare super smart! Jeg er typen, der altid har min kalender med mig rundt og jeg skriver ALT op, så det ville da være rigtig dejligt, hvis den samtidig var fed og unik! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia

  Hvor fedt! Ved lige hvad du snakker om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skøn give away.
  Deltager gerne(:

  Du er velkommen til at kigge forbi Shop Cici’s give away, som jeg står for.
  Man kan vinde 5 neglelakker(:

  http://shopcici.blogspot.dk/2013/10/vores-frste-give-away.html

  Min blog: http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Med start på nyt studie kunne det være for fedt med en personlig kalender, til at jonglere job, studie, venner og fritid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det lyder rigtig spændende med en personlig kalender, gerne med:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna K. Eriksen

  Lækker giveaway! Krydser fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Holse Schrøder

  Rigtig fed konkurrence…bruger altid kalender, de alm. Kedelige nogen…

  Så krydser fingre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja… endnu en sej give-away, jeg bare må deltage i :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den gider jeg godt at vinde! Sikke en fin ide med selv at designe den fra start. Jeg sidder jo altid og klippe klistrer for at få den lidt personlig :) Din FB gruppe har fået et like med på vejen. Troede egentlig jeg likede den i forvejen, men åbenbart ikke :)

  //Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Vibeke

  Wuhu, jeg har en allerede en masse gode idéer til, hvordan kalenderen skal se ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  HAR LIKET DIN FB FOR LAAAANG TID SIDEN
  og den her kalender vil være perfekt til mit nye liv i london

  vi ses på nørrebro;)

  Cecilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må jo være noget nær den perfekte hjemmeside! En personlig kalender er lige netop dét jeg har brug (-: Tusinde tak for tippet – og hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg bestemt blive meget glad (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Christensen

  Har længe kigget efter en kalender, men de eneste jeg fik øje på, var aaalt for dyre. Så det lyder da VILDT fedt med et gavekort til en kalender, som man endda selv kan designe! Går virkelig og mangler en :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Bro Nielsen

  Åååååh! Mega lækker konkurrence. Kunne godt bruge en ny kalender. :) Held og lykke til alle. :)

  Kamilla.Nielsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tine

  Super lækker kalender har altid små gule post-it over alt. orker ikke at bruge min iphone er nok lidt gammeldags. men en kalender ville være sagen.
  har lige fundet frem til din blog, den er super fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er med! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette h

  Ihh sikke en god konkurrence! En kalender kan være utrolig undervurderet ting, men betyder bare så meget i en travlt hverdag, at man føler at der er styr på alle aftalerne. Bruger selv min egen kalender flere gange om dagen, men kunne da være SÅ lettende med en der bare passer ens egne behov. Og lækker lækker blog!! Fulgte med fra Golddustandbubbles så har liket det hele i lang tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så flot kalender!
  Sådan en vil jeg da også gerne vinde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en fin idé :-) Jeg vil rigtig gerne være med og ville lave en kalender til en kær veninde der snart flytter til København -det er aaalt for langt fra Aarhus ;-) Krydser fingre og håber på lidt held :-)
  Hav en dejlig dag
  Hilsen Frk. Hansen
  http://www.frkhansen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  hvor er det fedt.. og hvor er din kalender feeeed!

  Krydser fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan en kalender vil jeg virkelig gerne vinde :) Selvom jeg har en smartphone er jeg endnu ikke “smart” nok til at bruge den kalender og køber derfor en Moleskine hvert år, men at kunne designe sin egen med et flot billede ville være så fedt og langt mere personligt. Håber jeg bliver den heldige vinder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker kalender! Holder mig stadig kun til “old school” kalendere og ikke apps ;-) Hvis jeg er så heldig at vinde kan den sendes til mine forældres adresse i DK! Smutter over på FB og liker♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jakobsen

  Alle mine aftaler i forbindelse med mit studie kunne være lækkert at plotte ind i sådan en fin kalender! Jeg deltager meget gerne :-)

  louise.jakobsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deltager klart;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie Rasmussen

  Lækker konkurrence og lækker blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor lyder det bare lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Christensen

  Ville elske at vinde, krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Sikke en fin konkurrence! Tak for en virkelig god blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor genialt, ganske enkelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Skøn ide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Sikke en fantastisk kalender! Sådan en ville jeg designe specielt til min mor med billeder af fælles minder, da hun bruger en fysisk kalender til sit arbejde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige for tiden..