ANBEFALING: SALLY VS. RAYA

Lige for tiden..

.. Ser mit køkkenbord sådan her ud. Loadet med oplæg, noter og kruseduller til en Lingeri-guide jeg laver for AFD til #45. Elsker hele processen med at skulle starte alt fra scratch, og føler mig efterhånden som lidt af en lingeri-ekspert med alt den research. haha. Det kan dog godt være lidt hårdt at jonglere med skole oveni hvor jeg har afleveringer stort set hver dag, så det betyder et par sene aftener.( og desværre heller ikke så mange outfit-billeder, håber I kan bære over med mig;) ) Billedet er fra i går aftes hvor der blev knoklet og drukket godt med ingefær te.. Det min absolut nye yndlings-drik..
IMG_5403

I morges ringede postmanden så på døren med en pakke der indeholdte dette. (taaak)

IMG_5402
Det gav mig straks lyst til at få en god start på dagen og lavede derfor lækker kaffe og sund smoothie og toppede den med OTAs nye solmüsli produkt med jordbær og brainflakes. Det knasede skønt og jeg er dejlig mæt og klar til en lang dag..

IMG_5395 2

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANBEFALING: SALLY VS. RAYA