PEARL SWING EARRINGS

BLANKE LOKKER MED STEAMPOD

398c91c3bc813a1656eac25588b73f0cSkærmbillede 2013-11-08 kl. 18.05.46

Jeg har glædet mig sådan til at fortælle jer om dette vidunder produkt som jeg har bestilt hjem fra den engelske hjemmeside “Lookfantastic” efter at have læst helt utrolig positive anbefalinger rundt omkring. Ventetiden var lidt lang syntes jeg, og da pakken endelig kom, så havde den et engelsk stik, hvilket betød jeg febrilsk måtte fare ned og købe en adapter før jeg kunne prøve det.. Men nu, efter jeg har fået det i brug, kan jeg slet ikke få armene ned. Jeg kan virkelig anbefale det til dem der glatter deres hår dagligt, og ønsker at beskytte det bedst muligt. Jeg havde før et GHD-glattejern, men jeg syntes der er en væsentlig forskel. Steampod er den nyeste teknologi indenfor glatteteknik og det er dampen der glatter håret og ikke varmen, hvilket betyder vi kan  skåne håret for alt for høje temperaturer. Det er også muligt at skrue op og ned for varmen på Steampod’en, og så er der en anden rigtig smart finesse… nemlig en kam som gør det legende nemt at dampe håret igennem. Håret tilføjes en luftig følelse og får en rigtig flot glans samt blanke, sunde og glattede lokker, der holder i flere dagen – selv i fugtig luft.

   

3 kommentarer

 • Frederikke

  Hej Cathrine :)
  Er det garanteret, at dampen slider mindre på ens hår? Jeg vil nødig forsøge mig med det, og så risikere, at det ødelægger mit hår :/
  Men det lyder rigtig godt, det er bare ofte for godt til, at være sandt med sådan nogle produkter!
  Men fedt indlæg og tip!
  Vh. Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Frederikke,
  Det kan jeg godt forstå – jeg havde også min tvivl da jeg købte det! Men efter at have læst så utrolig mange positive anmeldelser fra folk der har prøvet det, blev jeg nødt til at købe det. Og du har helt ret i, at det kan lyde for godt til at være sandt, men jeg syntes bestemt det er alle pengene værd og kan allerede se en betydelig stor forskel i mit hår. I og med håret holder sig glat i meget længere tid kan man også spare på varmen fra glattejernet og dermed beskytte håret på den måde. Hvis du køber det, kan jeg helt klart anbefale dig at købe serum og hårproduktet der hører med, de er SÅ gode :-) Håber du kunne bruge mit svar,
  xx c

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

   Hvor lyder det fedt!
   Det vil jeg klart overveje :)
   Mange tak for svar, og fortsat god weekend
   Vh. Frederikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEARL SWING EARRINGS