A BEAUTIFUL FURRY THING...

KENDER DU FLEAFINDER?

Skærmbillede 2013-11-21 kl. 21.46.36

Jeg er typen der elsker at stå tidligt op i weekenden og gå på loppemarked efter gode tøj-scoop og bolig interiør. Der er intet bedre end følelsen af, at komme hjem med poser fyldt med gode ting, til under den halve pris af hvad du kan købe det til i butikken. Tit syntes jeg dog, at det kan virke lidt uoverskueligt at finde ud af hvor og hvornår der er et godt loppemarked eller lagersalg i nærheden! Christina Mainz har dog lavet en gratis app, Fleafinder – der gør det let og overskueligt at få en oversigt over hvor der afholdes både loppemarkeder, lagersalg, kræmmermarkeder, vejloppemarkeder, lejlighedssalg og garagesalg. Jeg syntes det er en god idé og virkelig dejligt at få informationen samlet ét sted. Hvis du selv vil sælge ud, kan man også selv oprette et marked, perfekt til at tage veninderne under armen og få tømt ud i skabet. Man kan også finde Fleafinder på Facebook, hvor de også poster en masse af begivenhederne inde. Jeg så lige, at der både er Hunky Dory og Rützou lagersalg i næste uge – go go go!

Skærmbillede 2013-07-15 kl. 14.38.47

   

2 kommentarer

 • kathe

  Det var da en god idé! Kan man vælge område? eller er den mest til københavn-området? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Du kan sagtens vælge område. Det gælder hele dk :-) så smart !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A BEAUTIFUL FURRY THING...