LAST NIGHT

GAVER & JULEHYGGE

 photo IMG_7169_zpsc1d09725.jpg
 photo IMG_7163_zpsb2141041.jpg
Håber I allesammen har haft en dejlig juleaften med dertilhørende gaver, julemad og julefrokoster. Min mave kan snart ikke rumme mere mad, så jeg glæder mig til at kunne komme i gang med en sundere rytme igen, føler især man bliver lidt doven, træt og tung af alt den fede mad.. Kender i det? :D Men nok om det, for det var jo egentlig ikke mad dette indlæg skulle handle om, men derimod nogle af de fine gaver jeg har fået i år. Min kæreste gav mig noget af en overraskelse da jeg pakkede hans gave ud der indeholdte et smukt og klassisk guldarmbånd fra Hérmes. Derudover fik jeg også Chanels “frenzy” neglelak og dagen i dag er derfor gået med at ordne og lakere negle. Frenzy har en cool nude tone med grålige undertoner, man kan næsten kalde den for “nude greige”. Derudover fik jeg CLEAN parfumen “shower fresh” der dufter rent og næsten shampoo-agtigt, en totalt yndlings parfume.. Resten af mine gaver kan I få et andet indlæg, nu klokken alt for mange og jeg vil gå i seng. Skal TIDLIGT op i morgen og hente en teaktræ-kommode fra DBA jeg har forelsket mig i… åh åhh

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAST NIGHT