Adidas Superstar II

I WISH FOR.

jule2

blondebh AGENT PROVOCATEUR bluse CECILIE COPENHAGEN bog TOM FORD magasin VOGUE PARIS parfume BYREDO armbånd HERMES taske BALENCIAGA

Så blev det atter mandag morgen og jeg tror desværre aldrig jeg kommer til at elske den dag. Men derfor kan man jo godt have lidt lækkert at kigge på, samt glæde sig over det snart er juleferie og tid til familie, hygge, gaver og god mad. Disse ting vil jeg bestemt ikke have noget imod lå under juletræet d.24. Er der forresten nogle af Jer der har fået fat i Vogue Paris med det hotte Beckham par? Jeg elsker forsiden, og må straks på jagt og se hvad der gemmer sig indeni. Jeg tænker, at den store magasinafdeling i Magasin må have det! Kan I have en god mandag xx

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas Superstar II