HAPPY FRIDAY

IMG_6296

IMG_6288
Håber alle overlevede og kom godt igennem Bodil i går?! Jeg forstår simpelthen ikke de åndssvage storm-navne, den sidste storm hed Allan, hvilket er mindst lige så komisk som Bodil. haha..
Anyways, så fik jeg aldrig vist jer et billede af mine slip-ons fra Isabel Marant pour H&M kollektionen som efterhånden er et par uger gamle – de er så fine og kan slet ikke vente til at bruge dem rigtigt til foråret. Billedet er taget i går, da stormen var all over københavn og der ikke var andet at tage sig for end at aflyse alle aftaler og blive indendøre. For midt vedkommende stod den på Gossip Girl, risengrød og varme dyner.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS INSPIRATION