I WISH FOR.

LAST NIGHT

IMG_7013IMG_7014

jakke H&M bluse Isabel Marant pour H&M bukser Isabel Marant sko Zara ur Dyrberg Kern Taske H&M

Fik hurtigt lige snappet et billede af min outfit i går inden jeg var på vej ud af døren til fødselsdag. I dag har stået på lang arbejdsdag i Magasin og nu jeg endelig hjemme med fødderne oppe og har netop tændt for “Bossen og Bumsen” på Tv2. En af mine absolut yndlings julefilm.. Efterfulgt af mine tre andre favoritter, Love Actually, Bridget Jones og Alene hjemme. Hvad med jer? Har I også nogle obligatoriske film I altid skal se i julen ligesom mig ;) ?

   

4 kommentarer

 • Hopper med på den med Alene hjemme. Dem kommer jeg altid i julestemning af :)
  Har du link til støvlerne? :-) Har tænkt på dem siden du lagde billedet op på instagram ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Den er nemlig også så god den film ! Jeg er ikke ved en com lige nu, men vil gerne se om jeg kan finde link senere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Totalt cool – jakken er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WISH FOR.