CHRISTMAS WISHES

LE CHICKS

IMG_6762
Ved godt, at de der følger mig på Instagram allerede har set dette billede. Men ikke destomindre, er det det eneste billede jeg har fra weekenden og syntes lige bloggen havde godt af et gruppebillede med mine søde damer, så det ikke kun er mig, mig, mig her på bloggen, for sådan hænger det jo heller ikke sammen i den virkelig verden. På vej hjem fra byen gled/faldt jeg selvfølgelig på min cykel, og selvom jeg gerne vil give skylden til de mange Cosmopolitans, så skal det lige siges, at der var et tykt islag på vejen (av!) Så i dag har den altså stået på kæmpe blåt mærke, lidt ynk og et haltende ben. Håber I har haft en god weekend og passede lidt bedre på jer selv, hvis i cyklede igår, end jeg gjorde ;-)

   

2 kommentarer

 • Hvor er det hyggeligt med sådan et gruppebillede, for som du selv siger, bliver det meget mig, mig, mig – men forventer man ikke også det, når man klikker ind på en modeblog? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tak for din kommentar Sofie :-) Du har helt ret, og sådan skal det jo også være. Fik bare lige lyst til en lille afveksling ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS WISHES