EDITORIAL

COLD WEDNESDAY

IMG_8707IMG_8694IMG_8712hue COS jakke H&M bluse OPENING CEREMONY bukser H&M støvler MANGO

Jeg holder mig rimelig passiv under modeugen denne gang. Det er bare ikke særlig nice at rende rundt og fryse mellem shows. Dog trodsede jeg alligevel kulden en lille smule og bevægede mig ud med min veninde under armen. Hun fik lige taget et billede af mig inden vi gik ind på Rådhuset. Det sidste billede er lidt sjovt, jeg er nemlig ved at fortælle en nysgerrig streetstyle fotograf hvor mine sko var fra.. Han ville gerne tage et billede bagefter jeg havde fået taget et til bloggen – men fordi der var lidt stress på, måtte jeg multitaske og hurtigt fortælle hvad jeg havde på, samtidig med jeg fik foreviget et par billeder til jer ;-)

   

8 kommentarer

 • Jeg tror faktisk, at jeg så dig! Jeg kiggede i hvert fald efter en i den jakke – var det f’ør Barbara Ì Gongini? Lækkert ser det i hvert fald ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Det var nemlig før showet. Det har nok været mig, det lidt svært at gemme sig i mængden i den jakke ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Hej Cathrine.. Er det ægte læderbukser eller imiteret? :-) Og hvis det er de imiteret, synes du så ikke de ”larmer” når man går? Men dine er sikkert ægte ;-)
  Tak for en lækker blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Tilde. Bukserne er imiteret og fra H&M divided. Ganske billige, men super gode at have på. De larmer heller ikke – men ved godt der er nogle der kan gøre det :-) Og tusind tak for din søde kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tilde

   Jeg har nemlig købt nogle til 250 fra Hm, og de larmer.. Pisse træls! Er det muligt at du gider gå ind på HM’s hjemmeside og se om du kan finde dem, og måske linke dem til mig? :-) Ville være SÅ lækkert..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Øv øv ! Jeg har lige kigget – de har dem desværre ikke mere.
   Men vil gerne holde øje og skrive på bloggen hvis jeg finder nogle ala mine :-) De skal nok komme igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den jakke er simpelthen så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EDITORIAL