//YSL EAU DE ROSE

HELLO RAINY DAY

IMG_7764 IMG_7768 IMG_7769
Sikke et møg vejr det har været i dag. Blæsende, koldt og med tunge regnskyer. Min dag har dog været ganske rar og jeg trodsede regnen og cyklede ind til byen til et spændende møde samt en hurtig catch up med sød veninde. Det var også hende der lige fik foreviget dagens look. Pænt afslappet, men jeg har min nye jakke på, og det var egentlig den jeg ville vise jer. Jeg er SÅ glad for den og det bedste af det hele var, at den var noget af et udsalgsscoop under H&M’s sale. Nu vil jeg lave popcorn, sætte vand over til myntete og ordne min negle..mmh fredag.. xx

   

6 kommentarer

 • Uh lækker jakke! Og de trainers, selvom jeg har sagt jeg ikke vil hoppe i dem igen, så gør du det altså fremragende ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hehe, du sød.. Tusind tak. .-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Perfekt udsalgsscoop jakke ;-)
  Nu har jeg spist sundt hele dagen og frugt som lørdags snack, men nu frister du mig rimelig meget til at gå ud at lave popcorn og lakridstea :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Orh du sund, lyder også lækkert! Når du har været god hele dagen er det så ikke okay? ;-) lakrids te har jeg aldrig smagt, lyder umiddelbart spændende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fint outfit til en våd regnvejrsdag :-)
  Jeg er rigtig vild med både jakke og sko! Street chic.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//YSL EAU DE ROSE