HAIRCUT 2014

MARIA BLACK JEWELLERY

maria2mariablack
Nogle kan måske huske jeg ønskede mig denne tusk halskæde fra Maria Black i julegave. Jeg var så heldig at få den af mine forældre, og den har hængt på min hals lige siden. Anyways…Jeg gik spat af mit hår i går, så jeg begyndte at klippe det – ikke noget usædvanligt træk fra min side, det sker tit når jeg bliver rastløs eller har brug for lidt forandring. Det faktisk noget jeg har gjort i mange år, så har selvfølgelig investeret i en dyr frisørsaks og har heldigvis heller ikke lavet et forkert klip.. endnu ;-) Der røg kun 2-3 cm af, men det pyntede alligevel gevaldigt og ser meget sundere ud. God søndag. Jeg er på vej ud af døren, skal på arbejde i dag….

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAIRCUT 2014