MARIA BLACK JEWELLERY

//MY HOME 2014

myhome2014..

knagerække CHARLES EAMES pude,spejl & bord HAY skænk i TEAKTRÆ lys TOM DIXON

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at år 2014, bliver året hvor jeg finder den helt perfekte kommode i teaktræ til min lejlighed. Derudover drømmer jeg om den fantastiske knagerække fra Eames som ville passe perfekt til min gang. Tom Dixon og hans kobberlys må også gerne flytte ind hos mig, samt Hay’s spejl, bord og pude. Det er en del ting, men heller ikke helt urealistisk, så måske nogle af tingene finder plads i mit lille hjem i år 2014, man har ihvertfald lov at håbe. xx

   

6 kommentarer

 • Åh jeg drømmer også om en teak kommode med perfekte runde ben. Dog er min kæreste slet ikke med på ideen, så selvom jeg fandt den ville den nok ikke finde vej til vores lejlighed desværre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Ja præcis.. så smuk jo ! Øv – det altid lidt svært.. De fleste drenge forstår sig heller ikke rigtig på den slags, haha ;-) Du må vise ham nogle inspirationsbilleder og sådan så han bedre kan se det for sig..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle lækre sager du har fundet :) Kunne godt bruge det hele :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   mange tak ! :-) Ja, det kunne jeg altså også godt.. èn ting ad gangen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den knagerække er altså også mega sej :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Så lækker ja.. Har længe sukket over den selvsamme bare i farver.. men der er nu også noget over denne sorte sag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARIA BLACK JEWELLERY