BLING BLING ON MY FEETS

WHIPPED CREAM

 photo IMG_8372_zps9a382cbc.jpg
MAXFAXTOR er på banen med et nyt lækkert beautyprodukt. Efter at have testet en lille prøve på den nye ‘whipped creme foundation’, måtte jeg indse at jeg ikke kunne leve uden og skyndte mig derfor ned i Matas for at købe den. Den cremede foundation ligger sig helt naturligt og så udtørrer den ikke huden, som andre mouse-foundations godt kan have en tendens til. Den giver et naturlig mat look, og har den lækreste konsistens, næsten helt silkeagtig når man tager den på. Perfekt dækkeevne, uden at man føler den tilstopper porerne. Kan virkelig anbefale den :-)

   

2 kommentarer

 • Den bliver jeg da nødt til at prøve så! Godt solgt (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Er sikker på du vil syntes om den :-) Den eneste negative er den vidst nok kun fåes i 5 forskellige farver. Men jeg var heldig at ramme helt plet med farven “natural”.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLING BLING ON MY FEETS