HAR DU HØRT DET?

EYE CANDY

sunglasses

//GLASSES Nu begynder solen for alvor at titte frem bag de grå skyer, og jeg syntes derfor det var på tide med et lille eye candy post. Med forår kommer solen, og det er vigtigt at beskytte sine øjne fra solens stråler (og så hjælper solbriller jo også på meget andet) haha. Jeg er selv stor fan når det kommer til solbriller og er ved den overbevisning af man aldrig kan have for mange.. For et par år tilbage købte jeg et par dyre Karen Walker som jeg stadig er ovenud lykkelig for. Selvom det kan være rart at få et solbrille-fix ved at købe et par billige H&M briller i ny og næ,  så er der altså intet som et par ordentlige og holdbare kvalitetssolbriller med god styrke.

Disse 4 gad jeg godt tilføje min samling. Fra øverst: Céline, Illesteva, 3.1 Phillip Lim og Linda Farrow.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR DU HØRT DET?