/EYES ON

VITAMINER I HVERDAGEN

 photo IMG_9429_zpsf9574764.jpg

Energi, ja tak! Disse vitaminer har hjulpet, og hjælper mig stadig godt gennem vinter, mørke og træthed. Jeg har aldrig været typen der har spist vitaminpiller, faktisk VAR jeg typen der heller ikke kunne forså folk der gjorde det. Hvis du, som mig, også syntes det er vældig svært at gå og huske på hvilket vitaminer du får i hverdagen, så er en multivitaminpille nok også et godt match for dig, det ihvertfald et godt sundhedstip til at styrke kroppen indefra. Jeg varierer dagligt mellem classic, acai og ginseng fra Longovital. De tre spiser jeg sammen med omega-3- og Imedeen.
Har (7-9-13) ikke været syg siden jeg startede på at spise vitaminpillerne og det er jo ganske målelige resultater, taget i betragtning af, at jeg lå syg mindst 4 gange sidste vinter. Longovital giver mere energi, men hjælper også med at styrke hår, hud og negle og indeholder de vigtigste vitaminer og urter kroppen har brug for. Classic har lige været på tilbud i Matas, så hold øje, hvis du overvejer at prøve vitaminpillerne :-) Gad godt vide om der er andre der også spiser vitaminpiller? Og hvilken – eller om I måske kan anbefale nogle gode.. Der er gået lidt helse-mutter i mig for tiden, haha – håber ikke i syntes det er dødsygt at læse om!

   

2 kommentarer

 • Maiken

  Overvejer vikelig om ikke jeg burde starte på vitaminpiller ;-)
  Har lige fundet din blog! Elsker den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Maiken.. Tusind tak <3 Og det kan jeg godt forstå – jeg føler virkelig jeg kan mærke en forskel..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

/EYES ON