STRIBER OG DENIM

SHADES OF GREEN

 photo IMG_0168_zpse4419d19.jpg

GO GREEN Foråret nærmer sig med små skridt, og min hylde herhjemme er vidst også klar til at vi snart får lidt forår, samt blade på træerne. Det er nemlig lige gået op for mig, at de fleste af mine dagligdags produkter for tiden nuancerer i den grønlige farvescala. Det skulle næsten foreviges med et billede, for flot og frisk ser det ud. Jeg kan godt lide at variere lidt når det gælder brug af parfume eller fx. shampoo. Jeg dur ikke til at bruge det samme produkt hver dag i 2 uger. Der må gerne komme lidt variation, så det ikke bliver så kedeligt. Mine grønne favoritter for tiden er:

Shampoo, Conditioner og Treatment fra Maria Nila

Shampoo og Conditioner fra Purely Professional

Håndcreme og læbepomade fra EOS

Arganoil fra Stuhr

Varmebeskyttende fra Kérastase

Parfume fra Chanel og Clean.

 Har I også nogle grønne favoritter stående på badeværelset? x

   

2 kommentarer

 • Skønne produkter! Jeg er bare så vild med parfumen fra Chanel, den dufter så dejlig og frisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Hej Camilla, den er nemlig SÅ frisk. Ahhh, er gået tilbage til den igen og igen :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIBER OG DENIM