CECILIE COPENHAGEN

SOMMER, JEG ER SÅ KLAR TIL DIG

Untitled #68

shorts H&M bluse BRUUNS BAZAAR totebag HELMUT LANG sandaler WHISTLES

ESSENTIALS Sukker ret højt efter de grønne ruskindsbasser fra H&Ms PREMIUM QUALITY kollektion. Har dog ikke prøvet dem eller set dem i butikkerne endnu, så ved slet ikke om de gør sig godt i virkeligheden. Dette sæt illustrerer  ellers perfekt hvordan jeg gerne vil gå sommeren i møde. Stribede bluser, pilot-solbriller og metaliske sandaler. Ville også være pænt lykkelig hvis jeg havde denne læder totebag fra Helmut Lang over skulderen! Er helt vild med laser-cut detaljerne, som lige giver tasken dét ekstra pift.

   

1 kommentar

  • Christina

    Shortsene er i butik, har faktisk været det i et stykke tid:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CECILIE COPENHAGEN