SOMMER, JEG ER SÅ KLAR TIL DIG

TILBAGE HOS BLOGGERS DELIGHT

 photo IMG_0284_zpsc9b87be1.jpg
Som nogen af jer nok har bemærket, så sker der ting og sager på bloggen lige for øjeblikket. Jeg er nemlig tilbage hos Bloggers Delight, og det har været længe undervejs, det var nemlig helt tilbage i november sidste år Kia kontaktede mig. Men nu er vi her – og jeg er så glad for resultatet. Jeg har også endelig fået lavet mig en rigtig header, og jeg håber virkelig I følger med mig i mit nye eventyr og kan lide forandringen. D. 21 marts fylder bloggen 1 år (!) så hold øje, der kommer en lille give-away. Som I kan se på billedet er jeg rigtig glad. I dag er nemlig også en dejlig dag af andre grunde, min lillebror, som har været meget syg, er endelig blevet diagnoseret, så vi ved endelig hvad han fejler, og det er heldigvis ikke så slemt som først antaget. Så jeg er lettet og taknemmelig, og dette forløb har kun bekræftet mig i, at familie ER det mest dyrebare man ejer og man skal nyde hvert et sekund man kan. En lille anekdote herfra <3

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER, JEG ER SÅ KLAR TIL DIG