SUNNY STROLL

//EYES ON

 photo 3april_zpsdb882c19.jpg
jakke ISABEL MARANT ETOILE keramik BROSTE ring PICO nederdel ANOTHER NUÈ bodylotion BYREDO

/SPRING FEELING Jeg rejser til London i morgen tidlig, og graderne skulle være en smule højere end herhjemme, så måske jeg er heldig at kunne hoppe i en nederdel og et par bare ben ,hvem ved.. Glæder mig ihvertfald, det alt for lang tid siden jeg har været ude og rejse, så det bliver skønt og så London jo en storby lige efter mit shoppe-hjerte ! Håber jeg har mulighed for at lave et par indlæg derovre, ellers kommer de ligeså snart jeg lander i DK igen, fordi skal nok tage masser af billeder. Husk i altid kan følge mig på Instagram hvor jeg hedder @cathrine_marie

   

6 kommentarer

 • Great spring picks .. love the Marant jacket and the bracelet! Have fun in London!!

  X STYLONYM http://www.stylonym.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nederdelen har jeg også kig på – Den er perfekt til sommer! :)
  Og jakken er mindst lige så perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Kan jeg godt forstå – tror snart jeg må ind og prøve den for at se om den er ligeså skøn IRL ;-) God fredag x

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine V

  Den jakke! Så smuk.. Ved du om den er til at finde nogen steder/netshops fysiske butikker? Har ikke selv kunnet opspore den.

  Mange tak! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Uh ja, mener det enten youheshe eller nue notes der har den? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNNY STROLL