SUNNY STROLL

//EYES ON

 photo 3april_zpsdb882c19.jpg
jakke ISABEL MARANT ETOILE keramik BROSTE ring PICO nederdel ANOTHER NUÈ bodylotion BYREDO

/SPRING FEELING Jeg rejser til London i morgen tidlig, og graderne skulle være en smule højere end herhjemme, så måske jeg er heldig at kunne hoppe i en nederdel og et par bare ben ,hvem ved.. Glæder mig ihvertfald, det alt for lang tid siden jeg har været ude og rejse, så det bliver skønt og så London jo en storby lige efter mit shoppe-hjerte ! Håber jeg har mulighed for at lave et par indlæg derovre, ellers kommer de ligeså snart jeg lander i DK igen, fordi skal nok tage masser af billeder. Husk i altid kan følge mig på Instagram hvor jeg hedder @cathrine_marie

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNNY STROLL