THE GREEN THING

GOOD HAIR DAY – EVERY DAY

hhh

HAIR TALK  Jeg har fået et par henvendelse angående mit hår og hvilken produkter jeg bruger, så tænkte jeg ligeså godt kunne skrive lidt om det her på bloggen. Selvom plejende hårprodukter er et essentielt must for et sundt og stærkt hår, så kan jeg heller ikke undvære et godt og beskyttende glattejern. Det er med til at forme og samle håret samt give det en fast struktur. Jeg er helt vildt med ghd og især deres nye limited edition ‘ Birds of Paradise Collection‘ der netop er blevet lanceret. Kollektionen består af det gode ghd V gold classic som vi kender, men er lavet i to anderledes farvenuancer  som jeg er ret tosset med. Ens glattejern ligger jo alligevel altid fremme derhjemme, så for os der bruger det hver dag, er det optur at det nu ligefrem kan ligge og pynte. Styleren kommer også indhyllet i en flot varmebeskyttende roll bag. Denne limited edition har en 2,7 meter lang ledning (viiigtigt) og universal strøm som gør den helt perfekt at medbringe på ferie. Så hvis du er en af dem der gerne glatter hår op til flere gange om ugen, eller giver spidserne lidt bløde krøller, så lov mig for guds skyld at investerer i noget ordentligt. Kan også varmt anbefale L’oreal og deres steampod (dampglattejern) som jeg også før har skrevet om.

   

2 kommentarer

 • Josefine K

  Elsker din blog. Og især beautyindlæg, har snart fødselsdag og dette glattejern er virkelig højt på listen.. Kh Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Du sød. Mange mange tak! Og det syntes jeg lyder som et rigtig fornuftigt ønske :) x

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE GREEN THING