GLOW GIRL

KØBENHAVN DU DEJLIG

Collage.jpg
Har endelig fået pakket ud, vasket tøj, købt ind og alt hvad der ellers hører med når man lige er kommet hjem fra ferie. Nu står den så på påskeferie og kun en lille smule arbejde. Har samlet lidt snaps fra i dag, det første gang jeg laver en collage her på bloggen, så vær lige søde ved mig – sandheden er nemlig, at jeg virkelig sucks til det. Har stadig ikke fundet ud af et godt sted at lave dem? (help anyone :D ?) Anyways.. Som I kan se har jeg nydt dagen med Katrine og vi fik både slikket sol på Dronning Louises, drukket kaffe på Atelier September og spist salat fra Fredcos. Skulle på arbejde fra kl.16 og nu er jeg så endelig kommet hjem og klar til at smække fødderne op. Et fuldkropsoutfit bliver lagt ud i morgen. God aften xx

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLOW GIRL