//EYES ON

LONDON BABY

medimedi2
nr3
nr5lalalolololastone

Hej tøser. Beklager den sløve blogging, men jeg nyder dagene her i London hvor jeg bor sammen med 5 piger hele den næste uge. Vi har shoppet (alt for meget!), drukket vin på terassen og spist godt mad. Fik lige taget et par billeder ude foran lejligheden hvor jeg har min nye mørkeblå cowboyjakke på, som jeg købte i Topshop på Oxford Street. Den kommer helt sikkert til at sidde på mig hele sommeren, er nemlig vild med den mørke farve hvilket gør den lidt finere og mere klassisk syntes jeg. I dag skal jeg forbi Central Saint Martins – University of the Arts London. Glææææder mig… x

   

4 kommentarer

 • Åh, det lyder godt :) Gad også godt til London!
  Jeg ved jo, du går op i kvalitet – besøg evt. min Tictail, hvor der er HELT nyt tøj, men det kan du læse mere om derinde.
  Mærker som: Isabel Marant, Helmut Lang, Alexander Wang, By Malene Birger, Acne, YSL, Michael Kors, Stella McCartney osv.
  http://silverblonde.tictail.com
  Mvh. Claudia <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du altså bare heldig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Tak søde Karina, du kan også tro jeg nyder det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//EYES ON