//EYES ON

LONDON BABY

medimedi2
nr3
nr5lalalolololastone

Hej tøser. Beklager den sløve blogging, men jeg nyder dagene her i London hvor jeg bor sammen med 5 piger hele den næste uge. Vi har shoppet (alt for meget!), drukket vin på terassen og spist godt mad. Fik lige taget et par billeder ude foran lejligheden hvor jeg har min nye mørkeblå cowboyjakke på, som jeg købte i Topshop på Oxford Street. Den kommer helt sikkert til at sidde på mig hele sommeren, er nemlig vild med den mørke farve hvilket gør den lidt finere og mere klassisk syntes jeg. I dag skal jeg forbi Central Saint Martins – University of the Arts London. Glææææder mig… x

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//EYES ON