Balenciaga

NAIL CARE

 photo IMG_0734_zps19f6fe92.jpg
EYES ON NAILS Jeg har altid kæmpet en evig kamp for stærke, sunde og tykke negle. Det var som om de  bare ville knække når de ramte en vis længde. Jeg følte vitterligt, at jeg havde prøvet alt, men havde åbentbart alligevel gemt det bedste til sidst. Disse 3 vidundere fra Sally Hansen er nemlig helt vildt gode. Især Nail Rehab øverst til venstre har jeg prøvet i 3 uger nu, og den gør virkelig en forskel og jeg er gået fra at have tynde negle man kan bøje til helt sunde tykke og hårde negle. Selvom jeg er helt vild med den nude farve, kunne det være sejt hvis den blev lavet i alle mulige farver, så man altid kunne have farvede negle med lak der beskytter og forstærker. Sally Hansens “nail & curticle oil” kan også anbefales, især hvis dine negle “skraller” og er helt tørre. Jeg har fundet ud af, at det fungerer vildt godt hvis jeg smører mine nøgne negle ind i olien om aftenen og lader det suge ind hele natten, om morgenen er de nemlig lækre og sunde og klar til neglelak.  xx

 

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balenciaga