THIS IS GOOD

bio
Dette hypede modelvand er godt. Virkelig – var lidt skeptisk om det nu virkelig var “the shit” men apparently it is. Har brugt det på en vandrondel og renset mit ansigt morgen og aften i snart 14 dage. Kan bestemt tilslutte mig resten af flokken og råbe i kor at dette franske milde Bioderma produkt er værd at købe for enhver der går en smule op i ansigtspleje. Renser mildt, effektivt og udtørrer ikke huden.

Har skrevet om det i et tidligere indlæg, du kan læse det her.

   

5 kommentarer

 • Charlotte

  Jeg tror virkelig, jeg må prøve denne rensevand efter alt den (gode) omtale. :)
  Men lige et spørgsmål, skal man bare rense sin makeup væk, og så er man good to go? Eller er den som substitut for makeup fjerner, hvor man bagefter stadig vasker efter med vand og sit sædvanlige renseprodukt og slutter med sin dag- eller natcreme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Gør det – vil glæde mig til at høre hvad du syntes :-)
   Jeg fjerner og har altid fjernet min mascara med L’oreal’s eye make-up remover. Men ellers så tager Bioderma min make-up. Det kommer selvfølgelig an på hvor meget make-up man har på, men jeg bruger som regel 2 vatrondeller. Det vigtigt at man skifter rondel ligeså snart den er beskidt, således man ikke kører snavs rundt i hovedet.
   Jeg vasker ikke med vand eller noget efter. Men påfører en serum og derefter enten dag eller natcreme. Håber du kunne bruge svaret <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Bruger du så kun den til at rense og så serum/creme efter? :-)

  Tak for god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Jeps – lige præcis. Til dagligt brug så det bare den til der intet make-up/snavs er tilbage på vatrondellen. Og så smørrer jeg med creme efter. Hvis man eksempelvis har været til fest og har haft en god krigsmaling på, ville jeg dog anbefale lige at gøre ansigtet vådt inden. Og eventuelt tage det værste med en våd vaskeklud/rondel først.
   og mange TAK Julie <3 Dejligt at høre..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • This sounds so good, indeed – have heard about it before, would like to try!

  X STYLONYM http://www.stylonym.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg