VITA LIBERATA

PICK OF THE DAY

calvin

IMG_1282

/EYES ON: CALVIN KLEIN Som de fleste af jer måske ved, så har Calvin Klein kørt en kampagne på Instagram hvor modeller, bloggere og andre modefolk med digital indflydelse har vist sig i det ikoniske undertøj med bred elastik og tydeligt logo. Må indrømme jeg især blev lidt solgt efter jeg så dette lækre billede af  Kendall Jenner som viste sig i #mycalvins kampagnen tilbage i marts. Det kan vist både købes i Magasin og på Nelly.com. Jeg skal ihvertfald hurtigst muligt have fat i det, måske jeg er heldig at finde det i gråt? Mener det var den farve jeg havde det i tilbage i 90’erne, det altså lidt sjovt, ha ha..

   

2 kommentarer

  • Julie

    Du kan også finde det grå på asos. Der har jeg i hvert fald set det i dag :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VITA LIBERATA